Kenmerkende eigenschappen
Zo beschikken deze Puma Motion Protect werkschoenen over een speciale IMPULSE.FOAM® tussenzool welke in twee verschillende dichtheden is geschuimd. Dit zorgt namelijk voor een maximale demping en een uitstekende stabiliteit aan de voeten. Je kunt dus wel stellen dat vermoeide voeten verleden tijd zijn met deze nieuwe lijn!

De nieuw ontwikkelde glasvezel (FIBERGLAS) veiligheidsneus is een lichtere veiligheidsneus dan een stalen versie en heeft daarbij ook ademende eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat de werkschoenen een ventilerende werking hebben. Het fijne aan deze werkschoenen is dat de flexibele antiperforatiezool (FAP) ook een flexibel loopvlak heeft. De bescherming is gemaakt van gecoate vezels die de voeten beschermen tegen indringende voorwerpen.

Alle Puma werkschoenen uit deze lijn zijn voorzien van de ESD normering. Maar wat betekent ESD nou eigenlijk? Deze afkorting staat voor Electro Static Discharge, ofwel: elektrostatische ontlading. Door deze toepassing in veiligheidsschoenen worden elektrostatische schokken voortdurend en effectief afgevoerd naar de grond.

De Puma veiligheidsschoenen 63387 en Puma veiligheidsschoenen 64386 zijn uitgevoerd met een speciale ‘Sock Like fitting’ waardoor het materiaal perfect aansluit op de voet. Het textiel (Safety Knit) is uiterst flexibel, zeer sterk en het stretchmateriaal zorgt voor een sokachtige pasvorm waar je dus eenvoudig in kan stappen. 

VEGAN WERKSCHOENEN

Onder de nieuwe Puma modellen zijn er ook enkele vegan werkschoenen uitgebracht. Ben je vegetariër of veganist én maak je gebruik van werkschoenen? Of wil je gewoon wat bijdragen aan het milieu? Er zijn steeds meer mensen die voor veganistische mode en veiligheidsschoenen kiezen. Deze veganistische werkschoenen sluiten natuurlijk goed aan bij een vegan lifestyle. Vegan in deze collectie betekent dat deze ‘groene’ veiligheidsschoenen van natuurlijke en milieuvriendelijke materialen gemaakt worden.

De grondstoffen die gebruikt worden zijn diervriendelijk en afkomstig van materialen met een lage belasting voor de aarde. Door producten te kiezen die vegan zijn, verminder je de ecologische voetafdruk behoorlijk op deze aarde. Hoe minder duurzaam je leeft hoe groter je belasting op de aarde. Al met al draag je bij aan een minder grote belasting voor het milieu wanneer je voor vegan werkschoenen gaat.

Bestel je Puma werkschoenen veilig en snel online bij Wear2work.nl. En zoals je weet, worden onze Puma werkschoenen altijd GRATIS verzonden. Als je liever wil passen, kom dan langs in onze winkel in Wijk bij Duurstede!

Ben je benieuwd naar onze vegan modellen